Bel of mail De Personeelsfeest DJ nu! > 0648208574 info@djpersoneelsfeest.nl

DJ voor uw personeelsfeest in Zuid-Holland?

U bent hier aan het juiste adres. Deze dj is flexibel, allround en zeer professioneel. Bovendien is hij beschikbaar van Den Haag tot Rotterdam en van Leiden tot Delft.

DJ met veel ervaring

Deze allround dj is een goede keuze voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Van woningcorparaties tot bouwbedrijven, van advocatenkantoren tot zorgbedrijven, van financiele instellingen tot ict: Deze dj is geschikt voor elk publiek. De Personeelsfeest DJ past zichzelf moeiteloos aan. Hij brengt de muziek die de opdrachtgever, het publiek en de sfeer verlangen.

Uw personeelsfeest: uw wensen

Deze flexibele dj luistert voor een boeking goed naar uw wensen qua sfeer, muziek en invulling. Tijdens het personeelsfeest let hij goed op het publiek en probeert hij in te spelen op de sfeer van het moment. Willen mensen graag met elkaar praten? Dan brengt De Personeelsfeest DJ passende muziek op de achtergrond. Willen mensen graag dansen en moet het dak eraf? Dan mixt en zingt hij de grootste hits om de dansvloer te vullen.

Compleet in Zuid-Holland

De Personeelsfeest DJ is een complete partij als het gaat om techniek en entertainment. Niet alleen kunt u hier een dj en zanger boeken, maar ook alle benodigde apparatuur. Hier boekt u een act die goed klinkt én er netjes uitziet. De juiste muziek is belangrijk, maar het oog wil immers ook wat. De Personeelfeest DJ beschikt over een speciaal ontworpen witte dj booth met zijdeglans look, die hij combineert met witte of zwarte stylingselementen. En een fraaie lichtshow met effectlicht is ook inbegrepen.

Het dak eraf tijdens het personeelsfeest?

Dat is absoluut mogelijk. De Personeelsfeest DJ mag dan een net pak aan hebben, hij weet absoluut hoe hij er een feestje van moet maken. Als er meer muziek op de achtergrond wordt gewenst, is dat ook mogelijk. 

DJ op uw personeelsfeest 

De Personeelsfeest DJ wordt geboekt op personeelsfeesten in heel Nederland. In Zuid-Holland stond hij bijvoorbeeld al op diverse locaties, zoals Het Koetshuis (Rotterdam), Herberg Vlietzigt (Rijswijk) en De Lindenhof (Delft). Verder stond hij bijvoorbeeld op (personeels)feesten in diverse strandtenten en kustplaatsen, zoals Scheveningen en Noordwijk.

DJ met topreferenties

De man achter De Personeelfeest DJ is geboekt door tientallen Nederlandse bedrijven, instanties en personeelsverenigingen zoals Rabobank, Koninklijke Landmacht, Round Table, Hurks en vele anderen. 

Personeelsfeest in uw regio

De Personeelsfeest DJ is beschikbaar voor bedrijven  en personeelsverenigingen in heel Nederland.

Optredens achter de rug. Is het volgende optreden op uw personeelsfeest?

Volop mogelijkheden uw personeelsfeest

Singer in Suit is beschikbaar voor bedrijven in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op.

Messenger

Chat met Singer in Suit via Facebook Messenger.

WhatsApp

Stuur een WhatsApp en krijg nog sneller een reactie

E-mail

E-mails worden binnen 1 werkdag beantwoord. Vaak al binnen een uur.

Telefoon

Bel Singer in Suit op 06 48208574, Ook in het weekend en ’s avonds.

In Suit Entertainment

Deze website is onderdeel van In Suit Entertainment.

© 2017-2018 In Suit Entertainment

VOLG ONS OP