Selecteer een pagina

De Personeelsfeest DJ. Aangenaam.

De man achter het concept De Personeelsfeest DJ is Chris van Grinsven. Hij is al zo’n 15 jaar actief als zanger en dj. Tot 2011 maakte hij voornamelijk deel uit van diverse professionele livebands. Hij draaide daarnaast als dj in diverse cafe’s en uitgaansgelegenheden.  Samen met zijn team bedacht hij in 2011 het concept Singer in Suit, waarin hij zijn werk als zanger en dj kon combineren. De act is breed inzetbaar op allerlei gelegenheden voor een betaalbare prijs. Met muzikaal én representatief entertainment. De Personeelsfeest DJ is onderdeel van Singer in Suit, exclusief voor personeelsfeesten.

Een act met topreferenties.

De Personeelsfeest DJ werkt in opdracht van bedrijven en instanties als:

DJ en zanger

Deze dj verschilt van veel andere dj’s: hij kan namelijk ook zingen! Niet zomaar wat meezingen met de nummers die hij draait;De Personeelsfeest DJ is een volwaardige professionele zanger. Met zijn allround repertoire en flexibiliteit weet hij het publiek bij personeelsfeesten in no-time voor zich te winnen.

Compleet op locatie

De Personeelsfeest DJ biedt compleet entertainment. Hij zorgt voor professioneel geluid, een mooie lichtshow, dj-gear en alle andere benodigde apparatuur. Boek De Personeelsfeest DJ en hij regelt de rest. Offertes en aanbiedingen zijn altijd helemaal compleet, ook inclusief afdrachten, btw en reiskosten. Duidelijk en compleet.

Tientallen bedrijven gingen u voor….

De Personeelsfeest DJ boeken voor uw personeelsfeest? Neem gerust vrijblijvend contact op:

Messenger

Chat met De Personeelsfeest DJ via Facebook Messenger.

WhatsApp

Stuur een WhatsApp en krijg nog sneller een reactie

E-mail

E-mails worden binnen 1 werkdag beantwoord. Vaak al binnen een uur.

Telefoon

Bel Singer in Suit op 06 48208574, Ook in het weekend en ’s avonds.

In Suit Entertainment

Deze website is onderdeel van In Suit Entertainment.

© 2018-2019 In Suit Entertainment

VOLG ONS OP