Bel of mail De Personeelsfeest DJ nu! > 0648208574 info@djpersoneelsfeest.nl

DJ voor uw bedrijfsfeest

DJ in Suit is een uitermate geschikte dj voor een bedrijfsfeest. Hij is professioneel, representatief en daarnaast zeer veelzijdig. Bovendien is hij niet alleen allround dj, maar ook een goede zanger. De combinatie tussen zang en dj zorgt voor een mooie interactie met het publiek op een bedrijfsfeest.

Professionele DJ voor bedrijven

DJ in Suit heeft veel ervaring als dj voor bedrijfsfeesten. Vele honderden optredens zelfs. Vaak brengt hij tijdens een bedrijfsfeest een mix van genren, die een breed publiek aanspreekt. DJ in Suit kan muziek voor op de achtergrond brengen, maar er zeker ook voor zorgen dat het dak eraf gaat. U kunt persoonlijk met DJ in Suit praten over  de gewenste sfeer en invulling.

DJ en zanger op uw bedrijfsfeest

Van woningcorparaties tot bouwbedrijven, van advocatenkantoren tot zorgbedrijven, van financiele instellingen tot ict: Deze dj is geschikt voor elk publiek.Hij is in staat om avond- of middagvullende programma’s te verzorgen, zonder pauzes. Bovendien worden deze programma’s op locatie geleverd inclusief een stijlvolle drive in show, volledig in het wit of in zwart-wit. Strak vormgegeven, van lichtshow tot dj-booth en van speakerset tot dj-gear. Het oog wil immers ook wat. DJ in Suit verschijnt zelf ook passend gekleed op uw bedrijfsfeest. In een mooi maatpak, uiteraard!

Muziek op een bedrijfsfeest

Wat DJ in Suit als draait  en zingt op een bedrijfsfeest, is van een aantal factoren afhankelijk.  Singer in Suit hoort graag van u wat u voor ogen hebt. Verder let hij op het publiek en de sfeer van het moment. DJ in Suit is uiteraard niet de dj die platte of ongepaste muziek gaat draaien, integendeel. Als er een feestelijke sfeer mag of moet ontstaan, kan dat ook in stijl. 

Bedrijfsfeesten in heel Nederland

 DJ  in Suit verzorgt optredens op uiteenlopende locaties voor bedrijfsfeesten. Natuurlijk in diverse evenementencentra, zalencomplexen en horecagelegenheden, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfshallen, winkels showrooms. Hij heeft zelfs bedrijfsfeesten meegemaakt op jachten, stranden en andere bijzondere locaties. U kunt DJin Suit boeken in heel Nederland, van Limburg tot Friesland en van Zeeland tot Groningen. En in het buitenland.

Bedrijfsfeest in uw regio

DJ in Suit is beschikbaar voor bedrijven  en personeelsverenigingen in heel Nederland

Optredens achter de rug. Is het volgende optreden op uw bedrijfsfeest?

Volop mogelijkheden uw bedrijfsfeest

DJ in Suit is beschikbaar voor bedrijven in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op.

Messenger

Chat met DJ in Suit via Facebook Messenger.

WhatsApp

Stuur een WhatsApp en krijg nog sneller een reactie

E-mail

E-mails worden binnen 1 werkdag beantwoord. Vaak al binnen een uur.

Telefoon

Bel Singer in Suit op 06 48208574, Ook in het weekend en ’s avonds.

In Suit Entertainment

Deze website is onderdeel van In Suit Entertainment.

© 2017-2018 In Suit Entertainment

VOLG ONS OP